Kantine


                                                                           Anette Toustrup,  Kantinen

Hvor længe har du været ved BIRN?
Jeg blev ansat på Birn i september 1994.

Hvordan kom du til BIRN, og hvad er historien bag dette?
Den tidligere kantinebestyrer ringede til mig, og tilbød mit et job mens jeg var på barsel fra mit daværende job. Jeg havde snakket med hende privat om, at hvis de fik brug for hjælp måtte hun meget gerne ringe. Både min mand og jeg arbejdede på daværende tidspunkt på Hotel Royal I Holstebro. Vi kunne dog ikke rigtig få vores arbejdstider til at passe med familielivet, så en af os skulle derfor forsøge og finde noget andet. Jeg kendte faktisk ikke rigtig til Birn dengang – kun at alle produktionsmedarbejderne altid var sorte over det hele.

Hvilke arbejdsfunktioner har du udført hos BIRN, og hvad er dine arbejdsfunktioner nu?
Jeg er uddannet kok og har, mens jeg har været herude, kun arbejdet i kantinen, hvor vi både laver mad, gør rent og foretager varebestilling samt servicere vores gæster

Hvad synes du kendetegner BIRN som en god arbejdsplads?
Der er en meget uformel tone herude – også kaldet ”BIRN ånden”, som jeg rigtig godt kan li. Herudover er der en god blanding af mænd og kvinder, hvilket gør, at der er en rigtig god stemning, hvor man tit laver sjov med hinanden.

Hvis du skulle nævne 3 ting om BIRN for at motivere en ny medarbejder til at søge job hos BIRN, hvad skulle det så være?

  • Gode og hjælpsomme kolleger.
  • Gode arbejdstider.
  • Uformel tone hvor man laver sjov med hinanden.
Kontakt os
RING
+45 99 10 20 30
Skriv
?