Lager


                                                         Steffen Brågård, Lager-medarbejder
 

Hvor længe har du været ved BIRN?
Jeg blev ansat på Birn i august 2000.

Hvordan kom du til BIRN, og hvad er historien bag dette?
Jeg er oprindeligt uddannet indenfor salg, men efter nogle år inden for dette fag havde jeg brug for at blive stille overfor nogle nye udfordringer. Jeg havde på det tidspunkt flere familiemedlemmer/bekendte, der arbejdede herude, og da det var nogle rigtig gode arbejdstider i forhold til butiksverdenen, så valgte jeg at søge herud.

Hvilke arbejdsfunktioner har du udført hos BIRN, og hvad er dine arbejdsfunktioner nu? 
Jeg har gennem min tid herude udført flere forskellige arbejdsfunktioner. Jeg startede i produktionen på maskinfabrikken, hvor jeg var operatør. Herefter kom jeg i kontrolafdelingen, og efter det på kontoret som planlægger assistent. Herefter blev jeg igen operatør, og nu har jeg så det daglige ansvar på maskinfabrikkens lager, og har haft det i et stykke tid.

Hvad synes du kendetegner BIRN som en god arbejdsplads?
En af grundende til, at jeg har været herude i mange år skyldes, at jeg godt kan li, at man har nogle muligheder for, at udvikle sig og få nogle nye udfordringer indimellem. Herudover synes jeg også, at jeg har nogle gode kolleger, og at der er en meget uformel tone herude, som gør at man godt kan lave noget sjov med hinanden.

Hvis du skulle nævne 3 ting om BIRN, for at motivere en ny medarbejder til at søge job hos BIRN, hvad skulle det så være?  

  • Man har gode udviklingsmuligheder da det er en stor virksomhed.
  • Det er en gammel og solid virksomhed.
  • Man har muligheder for at komme med forslag herude og være med til at ændre/optimere tingene.
Kontakt os
RING
+45 99 10 20 30
Skriv
?