Støberi


                                                                Lars Peter Poulsen, Støber
 

Hvor længe har du været ved BIRN?
Jeg blev ansat på BIRN i april 1986.

Hvordan kom du til BIRN, og hvad er historien bag dette?
Min far arbejdede herude, og han mente ikke at der var en fremtid indenfor landbruget – som jeg oprindeligt er uddannet indenfor. Derfor slæbte han mig bogstaveligt talt herud, da han mente, at BIRN ville være en god solid arbejdsplads. Siden hen er flere af mine brødre også kommet herud, og i dag er vi faktisk fem brødre, der alle arbejder herude.

Hvilke arbejdsfunktioner har du udført hos BIRN, og hvad er dine arbejdsfunktioner nu?
Jeg startede i sin tid som kerneilægger, men nu er jeg hovedsagelig former, hvilket vil sige, at jeg står for formmaskinen. Jeg har dog, i mine mange år herude, faktisk arbejdet med alle vores maskiner, og kan i dag stort set håndtere alle de arbejdsfunktioner vi har i selve støberiet.

Hvad synes du kendetegner BIRN som en god arbejdsplads?
Der er jo den kendte ”BIRN ånd” herude, som jeg rigtig godt kan li. Der er en lidt hård, men selvfølgelig stadigvæk pæn tone herude. Jeg synes også, at virksomheden er rigtig god til, at inddrage os i de beslutninger, der skal tages. Når der f.eks. skal købes nye Disaer hjem, så bliver vi altid tage med på råd, hvilket jo er ret vigtigt, da det jo er os, der arbejder med maskinen til daglig.

Hvis du skulle nævne 3 ting om BIRN for at motivere en ny medarbejder til at søge job hos BIRN, hvad skulle det så være?

  • Man får lov til at sige sin mening.
  • Man har nogle gode kolleger herude.
  • ”BIRN ånden” er her stadigvæk.
Kontakt os
RING
+45 99 10 20 30
Skriv
?