Udviklingspartner


BIRN har gennem årene udviklet sig til at have en position som en stærk udviklingspartner og leverandør af såvel ubearbejdet som bearbejdet støbejern.

I opstartsfasen arbejder vi tæt sammen med kunden om den endelige udformning af løsninger for at opfylde kundens forventninger til kvalitet og funktionalitet.

Vi anvender kvalitetssikringsværktøjer som APQP/PPAP for at sikre optimal produktion fra serieproduktionsstart.

Konstruktion CAD /CAM

Model-, bearbejdnings- og montageudstyr fremstilles udelukkende via CAD/CAM dokumentation, der bliver udarbejdet internt, evt. baseret på kundens egen CAD geometri. BIRN anvender følgende CAD/CAM systemer

- CATIA · Pro-Engineer 
- Powershape (Delcam)
- Powermill (Delcam)
- Mastercam
   
  Udveksling af elektronisk dokumentation
   
  BIRN kan foretage udveksling af elektronisk dokumentation i alle gængse CAD formater (evt. via EDI).
   
  Størkningssimulering

  Til størkningssimulering anvendes Magmasoft i forbindelse med optimering af design, indløb, efterfødning og model-layout.
   
  Produktionsudstyr 

  Model-, bearbejdnings- og montageudstyr fremstilles i BIRNs eget modelværksted og værktøjsafdeling eller i samarbejde med førende modelfabrikker.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Produktionsudstyret fremstilles under hensyntagen til kvalitet, holdbarhed og ergonomi for operatøren.
   

  Udfaldsprøver

  Støbning og bearbejdning af de første emner foregår under de samme produktionsforhold som ved serieproduktion. Herved sikres, at udfaldsprøver på alle måder er identiske med emner produceret i løbende produktion.

  Udfaldsprøverne opmåles i målerum, og der udfærdiges en opmålingsrapport. Til dette anvendes avancerede 3D-koordinat-målemaskiner.
  Løbende forbedringer - metode og kvalitet
   
  BIRN arbejder med kontinuerlige metode- og kvalitetsforbedringer for fortsat at opnå en effektiv og miljøvenlig produktion.
   
   
  Kontakt os
  RING
  +45 99 10 20 30
  Skriv
  ?