Karriere hos Birn

 Hos Vald. Birn A/S søger vi løbende dygtige og engagerede medarbejdere til vores produktion, som kan og vil være med til at videreudvikle vores virksomhed. Vi har mange forskellige jobkategorier, og en bred vifte af opgaver der skal løses.

Hvis du mener at kunne se dig selv i et produktionsmiljø, hvor sikkerhed, miljø, produktkvalitet og leveringssikkerhed er i højsædet, så udfyld vores elektroniske ansøgningsformular med alle relevante oplysninger. Hermed er du registreret i vores system og har gode chancer for at blive kontaktet, hvis vi finder at en stilling vil matche dig og dine kvalifikationer.


Vi gør opmærksom på, at kun ansøgere registreret i vores database vil komme i betragtning.

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning og dit CV.

Jernmænd på arbejde

Sådan behandler vi dine oplysninger - se vores persondatapolitik

Ledige stillinger

Hvad siger vores medarbejdere om os?

 
Jeg synes, at man har nogle rigtig gode kolleger, der hjælper og motiverer hinanden, og der er en meget fri og uformel tone mellem os, hvilket jeg rigtig godt kan li'. BIRN er en gammel og solid virksomhed, som tager hånd om sine medarbejdere samt kæmper for, at vi skal beholde vores arbejdspladser her i Danmark.
 
- Pia Skød Pedersen, lønmedarbejder hos BIRN siden maj 2007
 
Der er jo den kendte ”BIRN ånd” herude, som jeg rigtig godt kan li. Der er en lidt hård, men selvfølgelig stadigvæk pæn tone herude. Jeg synes også, at virksomheden er rigtig god til, at inddrage os i de beslutninger, der skal tages. Når der f.eks. skal købes nye Disaer hjem, så bliver vi altid tage med på råd, hvilket jo er ret vigtigt, da det jo er os, der arbejder med maskinen til daglig.
 
- Lars Peter Poulsen, støber hos BIRN siden april 1986
 
En af grundende til, at jeg har været herude i mange år skyldes, at jeg godt kan li, at man har nogle muligheder for, at udvikle sig og få nogle nye udfordringer indimellem. Herudover synes jeg også, at jeg har nogle gode kolleger, og at der er en meget uformel tone herude, som gør at man godt kan lave noget sjov med hinanden.
 
- Steffen Brågård, lager-medarbejder hos BIRN siden august 2000
 
Der er en meget uformel tone herude – også kaldet ”BIRN ånden”, som jeg rigtig godt kan li. Herudover er der en god blanding af mænd og kvinder, hvilket gør, at der er en rigtig god stemning, hvor man tit laver sjov med hinanden.
 
- Anette Toustrup, kantinemedarbejder hos BIRN siden august 1994
 
Der er et meget internationalt miljø herude, hvilket jeg rigtig godt kan li. I mit job kommer jeg rundt og snakker med mange forskellige mennesker hver dag, hvilket jeg synes er rigtig spændende. Hvis man har lyst, er der store udviklings muligheder herude – vi har f.eks. nogle der bliver udstationeret i Kina, hvor vi har et samarbejde med CMI gruppen (China Metal Industry).
 
- David Grønborg, Data-tekniker hos BIRN siden august 2007

Morten Madsen
Group HR Manager
Kontakt