Vald. Birn A/S fejrede 125-års jubilæum med stor medarbejderfest

10. maj 2022

Vald. Birn A/S fejrede lørdag sit 125-års jubilæum i Musikteatret Holstebro for 800 medarbejdere med ledsager. 
 
Vald. Birn, der er Nordeuropas største støberikoncern, fejrede lørdag sit 125-års jubilæum med en stor fest for medarbejderne og deres ledsagere i Musikteatret Holstebro. Festen var oprindelig planlagt til maj 2021, men coronapandemien gjorde, at festen måtte udskydes. Det gjorde dog ikke fejringen mindre festlig, og med indslag fra blandt andre Jan Gintberg blev der både grinet og fortalt historier fra gamle dage. 
 
Udskydelsen betød også, at den nytiltrådte direktør Claus Beier kunne deltage og sammen med bestyrelsesformand Erik Lundtoft byde velkommen til de mange deltagere: 
 
- Jeg kan ikke tage æren for planlægningen og gennemførelsen af den flotte fest, men jeg må sige, at jeg er glad for, at jeg fik mulighed for at være med. Jeg er generelt blevet taget overordentligt godt imod af medarbejderne, og lørdag fik jeg lejlighed til at hilse på mange både nuværende og pensionerede medarbejdere, der kunne fortælle mange spændende historier, siger adm. direktør Claus Beier og fortsætter: 
 
- Vald. Birn er en hæderkronet dansk industrikoncern, og der er ikke mange, der opnår at kunne fejre 125-års jubilæum. Men selvom vi har en lang historie, så er vi bestemt ikke umoderne eller uambitiøse. Tværtimod. Vi har mange stærke og konkurrencedygtige produkter og nogle yderst kompetente medarbejdere med en unik knowhow.

Ikke mindre end 800 personer deltog i fejringen lørdag aften, og det var en god blanding af nuværende medarbejdere, pensionerede medarbejdere med minimum 10 års anciennitet, ledsagere samt ejere, bestyrelse og ledelse fra koncernens øvrige selskaber, der tæller Tasso A/S i Odense, Uldalls Jernstøberi A/S i Vejen, Kockums Maskin AB i Sverige og Vald. Birn GmbH i Tyskland.
 
Vald. Birn rummer en stærk kultur og fællesskab og har blandt andet en pensionistklub, der jævnligt mødes. Vald. Birn A/S blev stiftet i maj 1896 af Heinrich Peter Christian Birn. 

 


 
For yderligere oplysninger kontakt venligst:
  • Adm. direktør Claus Beier, Vald. Birn A/S, mobil 2923 1227 og e-mail: cbe@birn.dk 
  • Presseservice: Esben Lind, mobil 2514 5816 og e-mail: esben@publicity.dk