The CAEF European Foundry Summit 2022: Konference om fremtidens støberiindustri

5. oktober 2022

Koncerndirektør Claus Beier og CCO Peter Frost Jepsen deltog i sidste uge i konferencen The CAEF European Foundry Summit 2022 i Paris for at blive klogere på vigtige emner inden for fremtidens støberiindustri. 
 
Torsdag den 22. september og fredag den 23. september var direktører og ledere fra hele den europæiske støberiindustri samlet til konferencen The CAEF European Foundry Summit 2022 i Paris, som bliver arrangeret af European Foundry Association (CAEF). Formålet med konferencen er at styrke netværket på tværs af landegrænser, og på dagsordenen var fremtidens støberiindustri samt videndeling fra et panel af eksperter fra energi-, råstof- og teknologisektoren, der diskuterede, hvordan synergier på tværs af industrier kan udvikles.
 
Koncerndirektør Claus Beier og CCO Peter Frost Jepsen deltog ligeledes i konferencen på vegne af Birn-koncernen for at mødes med kollegaer fra støberiindustrien samt indsamle ny viden og inspiration.  
 
- Det er altid interessant at mødes med kolleger fra hele Europa. Både for at blive inspireret, men også for at diskutere fremtidens udfordringer og løsninger i støberiindustrien, lyder det fra Claus Beier.
 
Foruden konferencen havde interesserede konferencegæster også mulighed for at besøge en af Vald. Birns kunder, AGCO og deres traktorfabrik i den franske by Beauvais, hvor Massey Ferguson-traktorer produceres.
 
- Konferencen blev kickstartet på bedste vis med virksomhedsbesøg hos vores kunde AGCO på deres site i Beauvais. Her fik vi muligheden for en unik rundvisning i en af verdens mest moderne traktorfabrikker, og dermed også syn for, hvordan vores produkter bliver anvendt, siger Claus Beier.
 
CAEF er en alliance blandt 23 nationale støberiforeninger fra 22 europæiske lande. Alliancen gennemfører årlige aktiviteter såsom The CAEF European Foundry Summit, der har til formål at bidrage positivt til de nationale støberiindustrier og koordinere fælles interesser.
 
- Vi er utroligt glade for at være del af et fællesskab, der varetager og håndterer støberiindustriens interesser med henblik på at styrke branchen og vores forretningsbetingelser rundt omkring i Europa, afslutter Claus Beier.