Om koncernen

Koncernen Vald. Birn A/S er en international koncern, der er repræsenteret med salgskontorer tæt på vores kunder samt salgsteams, der er specialiserede i at overholde vores kunders krav og efterspørgsel. Vi beskæftiger derfor i dag ca. 650 medarbejdere og består af følgende selskaber i både ind- og udland:

  • Vald. Birn A/S (moderselskab), Holstebro Danmark
  • Vald. Birn GmBH - Mülheim, Tyskland
  • Tasso A/S - Odense, Danmark
  • Kockums Maskin AB - Kallinge, Sverige
  • Uldalls Jernstøberi - Vejen, Danmark

Hvert selskab er specialiseret inden for forskellige områder af støbning eller bearbejdning, og derfor sikrer vi, at vi altid tilbyder vores kunder den bedste og mest bredspektrede løsning inden for branchen.

Mere om selskaberne

Vald. BIRN GmBH

Vald. BIRN GmBH blev etableret i 1975 med det formål at komme tættere på de tyske brugere af transmissionselementer. Som følge heraf er Vald. BIRN GmBH i dag lagerførende indenfor næsten alle elementgrupper til åben transmission. Vald. BIRN GmBH har desuden oprettet et værksted til mekanisk bearbejdning af specialprodukter efter tegning, og derfor bearbejdes stanggods også.

Læs mere om Vald. BIRN GmBH her.

Tasso A/S

Tasso A/S blev grundlagt i 1856, og det er derfor det i dag det ældste støberi i Danmark. I begyndelsen producerede støberiet ovne og centralvarmekedler, mens virksomheden i dag udelukkende varetager strengstøbejern i forskellige dimensioner.

På grund af produktionsmetoden har strengstøbejern en finkornet struktur, der sikrer tæt gods. Kombineres det med tryktæthed, er strengstøbejern velegnet til fremstilling af bl.a. hydraulik- og pumpekomponenter.

Tasso A/S er ISO 50001 certificeret samt miljøcertificeret.


Læs mere om Tasso A/S her.

Kockums Maskin AB

Kockums Maskin AB har rødder tilbage til 1742 og er en af Skandinaviens førende producenter af komplette støbekomponenter.

Her udnyttes unikke kompetencer, stor fleksibilitet og koncernens samlede ressourcer til at tage det totale ansvar fra konstruktion til det færdige emne.

Kockums Maskin AB er TS16949 samt ISO 14001 certificeret.

Læs mere om Kockums Maskin AB her. 

Uldalls Jernstøberi A/S

Uldalls Jernstøberi A/S blev grundlagt i 1944 og er i løbet af årene blevet udbygget og moderniseret, så virksomheden i dag fremstår som et moderne, fleksibelt og kvalitetsbevidst støberi.

Uldalls Jernstøberi A/S er specialiseret i at producere store, håndformede emner i relativt små kvantiteret og med en kort leveringstid.

Uldalls Jernstøberi A/S er miljøgodkendt.

Læs mere om Uldalls Jernstøberi A/S her.


Peter Frost Jepsen
Commercial Director
Kontakt