Om koncernen

Vald. Birn A/S er en international koncern, der er repræsenteret med salgskontorer tæt på vores kunder samt har salgsteams, der er specialiserede i at overholde vores kunders krav og efterspørgsel. Hvert selskab er specialiseret inden for forskellige områder af støbning eller bearbejdning. På denne måde sikrer vi, at vi altid kan tilbyde vores kunder den mest bredspektrede løsning inden for branchen. Koncernen beskæftiger i dag ca. 750 medarbejdere og består af følgende selskaber i Danmark, Tyskland, Sverige og Italien.

  • Vald. Birn A/S – Holstebro, Danmark
  • Vald. Birn GmBH – Mülheim, Tyskland
  • Tasso A/S – Odense, Danmark
  • Kockums Maskin AB – Kallinge, Sverige
  • Uldalls Jernstøberi – Vejen, Danmark

Om selskaberne

Vald. Birn GmbH

Vald. Birn GmbH blev etableret i 1975 med det formål at komme tættere på de tyske brugere af transmissionselementer. Som følge heraf er Vald. Birn GmbH i dag lagerførende indenfor næsten alle elementgrupper til åben transmission. Vald. Birn GmbH har desuden oprettet et værksted til mekanisk bearbejdning af specialprodukter efter tegning, og derfor bearbejdes stanggods også.

Læs mere om Vald. Birn GmbH her.

Tasso A/S

Tasso A/S blev grundlagt i 1856, og er i dag derfor det ældste støberi i Danmark. I begyndelsen producerede støberiet ovne og centralvarmekedler, mens virksomheden i dag udelukkende producerer strengstøbejern i forskellige dimensioner. På grund af produktionsmetoden har strengstøbejern en finkornet struktur, der sikrer tæt gods. Kombineres det med tryktæthed, er strengstøbejern velegnet til fremstilling af bl.a. hydraulik- og pumpekomponenter.

Læs mere om Tasso A/S her.

Kockums Maskin AB

Kockums Maskin AB har rødder tilbage til 1742 og er en af Skandinaviens førende producenter af komplette støbekomponenter. Her udnyttes unikke kompetencer, stor fleksibilitet og koncernens samlede ressourcer til at tage det totale ansvar fra konstruktion til det færdige emne.

Læs mere om Kockums Maskin AB her. 

Uldalls Jernstøberi A/S

Uldalls Jernstøberi A/S blev grundlagt i 1944 og er i løbet af årene blevet udbygget og moderniseret, så virksomheden i dag fremstår som et moderne, fleksibelt og kvalitetsbevidst støberi. Uldalls Jernstøberi A/S er specialiseret i at producere store, håndformede emner i relativt små kvantiteter og med en kort leveringstid.

Læs mere om Uldalls Jernstøberi A/S her.


Kontakt